top of page

Wat & Wie

The Awe Doctrine is ontstaan vanuit de wens de creatieve energie, originaliteit, en vrijheid uit de kunstwereld  te delen.  Mensen zijn van nature creatieve wezens. Je natuurlijke creativiteit is de kern van waaruit je je leven vormgeeft. Inzicht in de werking van deze creativiteit staat aan de basis van je leven en onze gezamenlijke makers samenleving.

Marthe Sophie Zeevenhooven

Sinds 2007 ontwerp ik participatie kunstprojecten over de hele wereld. Om een project te realiseren gebruik ik de creativiteit van anderen als mijn medium. Of een project zich nu afspeelde op het platteland van Burundi of op het Sciencepark in Amsterdam, creativiteit werkt voor iedereen in de kern hetzelfde. 

Deze projecten hebben geleid tot een fascinatie voor de menselijke creativiteit en een jarenlang onderzoek. Dit onderzoek kwam onder andere tot stand in samenwerking met wetenschappers, kunstenaars en trainers van zowel lichaams- als mentaal werk. 

Door mijn internationale en diverse achtergrond werk ik niet alleen binnen de kaders van de kunstacademies, universiteiten of het bedrijfsleven maar met een hele diverse clientèle op alle mogelijke plekken.

trustwebsite.jpg
bottom of page